Nuk njihet më gruaja e aktorit të Portokallisë Gaz Paja, bën ndryshimin e madh..!!

Bashkëshortja e aktorit Gaz Paja, Ira Seferi ka bërë një ndr yshim dra stik në pamje. Ajo ka he qur dorë nga flokët bjonde dhe këtë e ka treguar me anë të disa postimeve në rrjete sociale.Ira është bërë brune dhe i ka ha bitur të gjithë ndjekësit, pasi duket ndr yshe dhe ky nd ryshim ishte i papritur. Megjithatë, ata e kanë komplimentuar për look-un e ri dhe vetë Ira duket shumë e kënaqur.