Ndodh e papritura/ Japin shpîrt 11 persona pasi autobusi bie: O Zot përse?

Ndodh e papritura/ Japin shpîrt 11 persona pasi autobusi bie: O Zot përse?
Ju ft0jm të nd1qn1 v1de0n më p0shtë..

Një ngj arje ka ndodhur në Kinën Lindore ku një kamion është për pla sur me autobusin dhe si pa soj ë kanë dhënë sh pirt 11 persona.Ju ft0jm të nd1qn1 v1de0n më p0shtë..

Mediat e huaja bëjnë të ditur se kamioni fillimisht pati një pe nge së si gur ie dhe më pas me autobusin.Ju ft0jm të nd1qn1 v1de0n më p0shtë..