Moderatorja Shqiptare Nuk/Përmbahet: Më Kanë Inat Por Unë S’ja Kam Marrë/Burrin Njeriut

Moderatorja Shqiptare Nuk/Përmbahet: Më Kanë Inat Por Unë S’ja Kam Marrë/Burrin Njeriut

Dajana Shabani ka sqaruar në studion e “why Not marrëdhënien” që ka me bashkëshortin dhe gjithashtu për herë të parë ka pranuar se është kthyer në b azë.

Ajo ka thënë se me burrin shkon mirë.

“Unë s’i kam pasur asn jëh erë ar më t ngritur, nuk e di kujt ia kam ma rrë burrin nga këto gocat që shkruajnë në portal, që kanë kaq u rrej tje për mua nuk e kam kuptuar ku rrë. … per me teper me p0shte dhe ju del v1dj0 e saj