“Më Futi Në Shtëpi, Më Dha Bukë Kur Skisha”, BesKallaku: Agron Llakës Nuk Ia Harroj Kurrë Cfare Me Beri.

“Më Futi Në Shtëpi, Më Dha Bukë Kur Skisha”, BesKallaku: Agron Llakës Nuk Ia Harroj Kurrë Cfare Me Beri.

Bes Kallaku ka treguar mbrëmjen e sotme se personi i cili e ka n dihmuar në fillimet e tij, si aktor humori ka qenë Agron Llaka.

Në ABCNews Kallaku ka treguar se Agron Llakës nuk do t’ia harroj kurrë mbështetjen, teksa është shprehur se mb ase nuk ia ka shp ërblyer aq sa duhet.“Qysh në Portokalli, qysh në daljen time të parë, nuk kam patur askënd… per me teper me p0shte dhe ju del v1dj0 e tyre