Lorik Cana do votoj për Edi Ramën se e ka mik, këngëtari i njohur s’është dakord: Po pse o Lorik bën kështu gabimesh

Reperi Arkimed Lushaj njihet për natyrën dhe karakterin e tij prej r ebeli.Së fundmi Lorik Cana ka dhënë një përgjigje për fansat e tij, ku është pyetur se kë do të vo.tojë në zgjedhjet e 25 prillit Ramën apo Bashës, ish-kapiteni i Kombëtares u shpreh:“Me Bashën nuk kam pasur fare afrimitet, kurse me Edin kam miqësi. Nuk kam d yshime, nëse do të votoj do të zgjedh Partinë Socialiste dhe Edi Ramën. Shqipëria ka bërë pro.gres, mendoj se Rama e meriton mand.atin e tretë” ka thënë Cana.Pas kësaj deklaratë ka ardhur dhe re agimi i reperit Stresi, i cili thotë se Loriku sipas tij, po bën g abim në zgjedhjen e tij.