ISH E DASHURA E ROBERT BERISHËS REKLAMON TË PASMET E MËDHA…

ISH E DASHURA E ROBERT BERISHËS R EKLAM ON TË P ASMET E MËDHA…

Jessica Kadiu ish e d ashura e këngëtarit Robert Berisha njihet për fi zikun e f ormësuar dhe për bukurinë e saj.

Ajo shpesh publikon fotografi nga përditshmëria e saj dhe gjithmonë mahnit fansat, shkruan infokosova.

Së fundmi ka postuar disa fotografi nga ballkoni.

E në fo kus i ka vënë edhe të p asmet e mëdha që ka./Infokosova/