Gruas i troket fati në derë, pritet të bëhet milionere nga ajo që gjen në plazh?

Gruas i troket fati në derë, pritet të bëhet milionere nga ajo që gjen në plazh?

Një grua nga Tajlanda është surprizuar teksa ecte në plazh, ndërsa ka gjetur një grumbull të vj ellash b alene me vlerë 260 /Pak sekonda pasi ta kaloni ma rketingun shfaqen pamjet

mijë dollarë. .…Ndiqen! videon per te kuptuar se per qfare behet fjale:Ju ftojmë të hapn! m arket!ngu^n për pak sek’onda dhe shfaqen pamjet ekskluz!ve…