E FUNDIT / Askush nuk e priste kte gje,mamaja e Antonelës kapet me….

E FUNDIT / Askush nuk e priste kte gje,mamaja e Antonelës kapet me….
Ju ft0jm të nd1qn1 v1de0n më p0shtë..

Te gjithe e pame pu ntaten ku mori pjese mamaja e Antoneles,zonja Donika,ku ne fo kus te bisedes ishte trekendeshi Ledjana-Mevlan-Antonela.Ju ft0jm të nd1qn1 v1de0n më p0shtë..

Zonja Donika u dedikoi dhe nje shkrim ne Insta Story ketyre mesazheve dhe komenteve ne gat ive.Ju ft0jm të nd1qn1 v1de0n më p0shtë..

Por,ajo nuk nd aloi me kaq .Pas publikimit te Giveaway-t te rradhes qe do te zhvillohet nga Ledjana dhe Mevlani,zonja Donika ben komentin e rradhes qe i ha biti te gjithe.Ju ft0jm të nd1qn1 v1de0n më p0shtë..