Berat Buzhala e tepron me ‘HAJGARE’ ndaj Kryeminstrit Kurti !!…

Berat Buzhala e tepron me ‘HAJGARE’ ndaj Kryeminstrit Kurti !!…
Ju ft0jm të nd1qn1 v1de0n më p0shtë..

Një d eklaratë nga deputeti i Lëvizjes Vetëvendosje, Armend Muja, se kryeministri Albin Kurti s akrifikoi në momentin kur e mori va ksinën anti-k,vid, ka shtyrë të re.agoi njohësi i çështjeve pol.iti.ke, Berat Buzhala.Në një shkrim Buzhala me i roni ka komentuar këtë deklaratë.Duke i ronizuar, Buzhala i drejtoh.et Kurtit si “lider maksimal dhe lider suprem”.Ju ft0jm të nd1qn1 v1de0n më p0shtë.