Ajo e lindi djalë, por u bë vajzë/ Rrĕqeth nëna e Linda Rei: Unë jam krenare dhe dua vetëm…

Ajo e lindi djalë, por u bë vajzë/ Rrěqeth nëna e Linda Rei: Unë jam krenare dhe dua vetëm…

Ajo i dedikoi fjalët më të ëmbla, duke u shprehur se është shumë krenare për të. E ëma shtoi se çdo prind do ta dëshironte një/Pak sekonda pasi ta kaloni ma rketingun shfaqen pamjet

vajzë si Linda..…Ndiqen! videon per te kuptuar se per qfare behet fjale:Ju ftojmë të hapn! market!ngu^n për pak sek’onda dhe shfaqen pamjet ek skluz!ve…