Adriana Matoshi në gjendje të rēndē shëndetësore, ishte në Kuvend për të votuar Vjosa Osmanin

Adriana Matoshi në gjendje të rēndē shëndetësore, ishte në Kuvend për të votuar Vjosa Osmanin

Scituata e rënduar me pandeminë në Kosovë ditët e fundit ka pre kur edhe Kuvendin e Kosovës, më saktë deputetët e saj.

Nga burimet e lajmi.net në IKSHP, është mësuar se deputetja e VV-së, Adriana Matoshi është i nf ektuar me KOVlD, por megjithatë ajo është parë në se ancën e të shtunës në mbrëmje në Kuvendin e Kosovës.

Edhe zy rtarë të Kuvendit, në kushte anonimiteti kanë thënë se “deputetja Matoshi vazhdimisht ka dal nga se anca dhe gj endja e saj shëndetësore dje nuk ka qenë më e mira”. E këtë gje ndje nuk e ka mohuar as Matoshi për lajmi.net.

Me gjithë situatën e rënduar shëndetësore, ajo është detyruar të dal në Kuvend për shkak të votave për Vjosa Osmanin.

Po ashtu, në hyrje të Kuvendit, para fillimit të s eancës, kanë dë shtuar edhe ma sat e kontrollit nga I K SH P për të matur te mperaturën dhe si guruar kushtet e nevojshme pandemike për shkak të numrit të madh të deputetëve dhe hapësirës jo të mjaftueshme të Kuvendit.

Lajmi.net ka kontaktuar me Matoshin, e cila e ka mohuar k ategorikisht se është infektuar me v irus.

“Jo nuk është e vërtet, e kam bo t estin, dy here, kom dal ne gativ. Vetëm jam e ftohur. Më 27 kam filluar një film dhe e kam bërë te stin para se me ja nis sepse e kemi o bligim, kam dalur n egativ. Mirëpo gjatë xhirimeve jam ftohë e kom një koll. Më datë 2 mars e kam bërë testin prapë edhe kam dal ne gativ prapë. Dhe ditën e parë të se ancës kam marrë i nfuzion edhe tashmë jam më mirë, më është larguar pak kolli. Ndoshta më kanë dëgjuar duke u kollitur. Por nuk është e vërtetë s’jam me KOVlD”, tha Matoshi.