U Martuan Pak Kohë Më Parë, Selvija I Kërkon Fëmijë Këngëtarit Shpat Kasapi: Dua Një Beb Të Lutem…

U Martuan Pak Kohë Më Parë, Selvija I Kërkon Fëmijë Këngëtarit Shpat Kasapi: Dua Një Beb Të Lutem…
Ju ft0jm të nd1qn1 v1de0n më p0shtë..

Selvija i ka bërë publikisht tre kërkesa partnerit të saj, Shpat Kasapit. Ajo i ka kërkuar një jetë m odeste, një shtëpi të vogël dhe kryesorja: një beb!Ju ft0jm të nd1qn1 v1de0n më p0shtë..

“1 jetë modeste. 1 shtëpi të vogël si kjo me njerëzit e dashur dhe 1 bebush të vogël. Të lutem Shpat Kasapi”, ka shkruar Selvija në një postim në Instastory..
Ju ft0jm të nd1qn1 v1de0n më p0shtë..