Tea rikthehet në “Për’puthen” për të gjetur shpìrtin e ri binjak??

Tea rikthehet në “Për’puthen” për të gjetur shpìrtin e ri binjak??
Ju ft0jm të nd1qn1 v1de0n më p0shtë..

Ish-prcotagonistja e emisionit “Për’puthen”, Tea Trifoni, ka qenë me muaj në qendër të vëmendjes për shkak të lidhjes me Beartin.

Ro manca e tyre nuk pati një fund të lumtur, ata para pak dite u ndanë dhe këtë e konfirmuan në rrjetet sociale.

Mirëpo, Tea përsëri ka surprizuar të gjithë fansat me foton e fundit ku shihet pranë au torës së programit “Për’puthen”, Olsa Muhameti.Ju ft0jm të nd1qn1 v1de0n më p0shtë..

“Pyesi Olsa Mahumtin se çfarë do të bëhet të hënën.Ju ft0jm të nd1qn1 v1de0n më p0shtë..

Kafe njerëzore pas tre muajsh”, ishte mbishkrimi i Teas në këtë fotografi, kështu duke na lënë të kuptojmë se do të jetë përsëri pjesë e programit, teksa nuk ka dhënë më shumë detaje.Ju ft0jm të nd1qn1 v1de0n më p0shtë..