Syla: ”Kush janë ata në Munih që duhet me votu për neve këtu në Kosovë pa kurrëfarë lidhje”.

Syla: ”Kush janë ata në Munih që duhet me votu për neve këtu në Kosovë pa kurrëfarë lidhje”
Ju ft0jm të nd1qn1 v1de0n më p0shtë..

Gazetari Valon Syla mendon se e gjithë kjo është një lojë e VV’së për të dërguar vendin në zgjedhje të reja.Ju ft0jm të nd1qn1 v1de0n më p0shtë..

“Nënshtetësi dhe pa shtetësi. Kush janë ata në Munih që duhet me votu për neve këtu në Kosovë pa kurrëfarë lidhje”, tha Syla.Ju ft0jm të nd1qn1 v1de0n më p0shtë..

“Kur shteti gjerman, të cilin ata e kanë zgjedh s’ju lejon d yshtetësinë pse po u dashka na me ia leju atij”, shtoi ai.

“Kjo është lojë për t’i thënë Jo këtij li gji e për të shkuar në zgjedhje të reja”, theksoi Syla.Ju ft0jm të nd1qn1 v1de0n më p0shtë..