Shqiptari ndahet live nga nusja dhe i djeg makinën: Ti dhashë të GJlTHA, kurse ti… (Video)

Një histori da;shurie që nuk u mbyll me trëndafila të bardhë, oriz, dhe plane për t’u pIakur bashkë buzë detit, me një qen, libra dhe nipër e mbesa që vizitojnë gjyshërit… JU FTOJM TE SHT YPNI VID EON ME POS HT

Ervin Janji nga Fieri dhe Volgana G, nga Lushnja i kanë dhënë fu.nd dashurisë së tyre dhe ky tashmë nuk është vetëm një probIem mes ç/iftit, por mes të gjithë miqve të tyre në rrjetet sociale. Ervini, që prej momentit të ndarjes ka arritur t’i mbajë adresat e vajzës në rrjetet sociale, ku ka shpërndarë thirrje që ajo të kthehet Por jo vetëm kaq. Dosja.al arriti të ruajë momentet kur i riu do.gji LIVE në Facebook, makinën që i kishte blerë dhuratë Volganës, por ajo ia ka kthyer mbrapsht. Shkak për ndarjen sipas të riut, është materializmi i vajzës. JU FTOJM TE SHT YPNI VID EON KE TU