Shokohet Mihrije Braha, Takon“Djalin Jashtëmartesor” Të Naim Abazit Pas 19 Viteve

Shòkohet Mihrije Braha, Takon“Djalin Jashtëmartesor” Të Naim Abazit Pas 19 Viteve,Ju ft0jm të nd1qn1 v1de0n më p0shtë..

E ftuar në emisionin e Valon Malokut, Mihrije Braha u surprizua në një mënyrë që askush se priste.Ju ft0jm të nd1qn1 v1de0n më p0shtë..

Bashkëshorti i saj Naim Abazi dhe moderatori Valon Maloku i kishin përgatitur asaj një kamerë të fsh ehtë.Ju ft0jm të nd1qn1 v1de0n më p0shtë..

Në emisionin “Përrall me Tupan”, Valon Maloku ka thirrë “djalin” e Naim Abazit, i cili ka një moshë madhore, tashmë 19 vjet.

Mihria e be fasuar nga kjo ng jarje, vetëm mbeti e b efasuar dhe e sh tangur duke shikuar momentin e përqafimit në mes Naimit dhe “djalit” të tij… Ju ft0jm të nd1qn1 v1de0n më p0shtë..