Rama u afrohet gomerëve dhe fillon krahasimi: Kë do zgjidhni ju?.

Rama u afrohet gomerëve dhe fillon krahasimi: Kë do zgjidhni ju?.
Ju ft0jm të nd1qn1 v1de0n më p0shtë..

Rama është duke zhvilluar fushatën elektorale ditën e sotme në Berat. Ai ka zhvilluar takime të shumta, por gjatë rrugës është nd eshur edhe me dy gomerë. Rama ka filluar krahasimin mes gomerëve duke thu mbuar kështu zgjedhjen dhe krahasimin që qytetarët duhet të bëjnë për atë që punon në zgjedhjet e 25 prillit. Ai i ka pyetur qytetarët se kë nga këto dy lloje gomerësh do zgjedhin.

Rama u shpreh:

Çështja është kjo, ai para, ai i dyti, ke zgjidhni ju? E shikoni nga ngjyra, e pyesni me kë je? Jo more, te parin dhe ecni përpara, të dytin lëreni mbrapa.Ju ft0jm të nd1qn1 v1de0n më p0shtë..