Moderatorja Shqiptare Nxjerr Zbuluan Robert Berishën: U Skuqa Komplet, Po Më Dilte Zemra Nga Vendi Se Ai Mua Më….

Moderatorja Shqiptare Nxjerr Zbuluan Robert Berishën: U Skuqa Komplet, Po Më Dilte Zemra Nga Vendi Se Ai Mua Më….

E ftuar në emisionin “Glamour Zone” ishte moderatorja e njohur nga Kosova, Festa Qoqaj.

Moderatorja tregoi se në puntatën e parë të emisionit të saj ka p atur të ftuar Robert Berishën dhe nga e m ocionet zemra po i d ilte nga vendi.

“Në pu ntatën e parë kam pas fatin me pas të ftuar Robert Berishën që është shumë i dashur, por s ekreti është se ka qenë zemra duke më da lë nga vendi. Më ka rr ahur zemra shumë dhe… per me teper sht1p mb1 rek1ame1n me p0shte dhe ju dal1n pa.mjet e pl0ta te tij