Kështu dukej Cima kur ishte 5 vjeç, Adelina Thaçi poston imazhin e veçantë.

Kështu dukej Cima kur ishte 5 vjeç, Adelina Thaçi poston i mazhin e veçantë.
Ju ft0jm të nd1qn1 v1de0n më p0shtë..

Adelina Thaçi nuk i ka ndalur postimet për babain e saj, Rasim Thaçi- Cima që kur ai nd ërroj j etë pak ditë më parë.Ju ft0jm të nd1qn1 v1de0n më p0shtë..

Pas fotove dhe videove të ndryshme nga rolet që ka luajtur ndër vite humoristit, së fundi Adelina ka zgjedhur një imazh edhe më të veçantë se kaq.Ju ft0jm të nd1qn1 v1de0n më p0shtë..

Këngëtarja e njohur ka sjellur një foto të rrallë të aktorit kur ai ishte vetëm 5 vjeçar.

“Babi 5 vjeç”, ka shkruar Adelina në mbishkrimin e fotos që ka ndarë me përcjellesit në rrjetet sociale, kujtojmë që Cima nd erroi j ete me 26 mars, pas in femtimit me Covid-19, ai la pas vetës një krijimtari të pasur artistike.Ju ft0jm të nd1qn1 v1de0n më p0shtë..