Këngëtarja Shqiptare ‘Shtang’ Arian Çanin: Nuk Kam Veshur Asgjë Pòshtë!(Video)

Këngëtarja Shqiptare ‘Shtang’ Arian Çanin: Nuk Kam Veshur Asgjë Pòshtë!(Video)

Modelja Niki Delijorgji ka shkuar e veshur vetëm me një xhaketë në emisionin “Zonë e lirë”.

Në një intervistë pë rballë moderatorit Arian Çani, Delijorgji tregoi se nuk kishte veshur asgjë p oshte, duke lënë të s uprizuar edhe vetë Çanin.

Pjesë nga biseda

Arian Çani: Ça ke veshur Kleoniki poshtë xhaketës tënde, sepse shoh që ke një gjë tme rr ësisht t ra ns par en te…

Kleoniki Delijorgji: Po asgjë s’kam v eshur… sht1p me p0shte dhe ju del v1dj0 e pl0te