Ish-kuzhinierja që fiton 30 mijë doIIarë në ditë nga interneti (që nga gushti ka fituar 2 mln dollarë).

Ish-kuzhinierja që fiton 30 mijë doIIarë në ditë nga interneti (që nga gushti ka fituar 2 mln dollarë).
Ju ft0jm të nd1qn1 v1de0n më p0shtë..

Ish-kuzhinierja që fiton 30 mijë doIIarë në ditë nga i nterneti (që nga gushti ka fituar 2 mln dollarë)Ju ft0jm të nd1qn1 v1de0n më p0shtë..

Një ish-kuzhiniere dhe basketbolliste, e cila ka 2.5 milionë ndjekës në Instagram dhe poston foto e video të shumta për ndjekësit e saj, fiton mijëra dollarë në ditë nëpërmjet tyre..…Ndiqen! videon per te kuptuar se per qfare behet fjale:Ju ft0jm të nd1qn1 v1de0n më p0shtë..