Huduti: Puna e Halil Kastratit e Elvis Naçit është me shku në xhami, e jo mu marrë me bamìrësi!

Huduti: Puna e Halil Kastratit e Elvis Naçit është me shku në xhami, e jo mu marrë me bamírësi!

Ikballe Huduti ka krítíkuar hoxhollarët Halil Kastratin dhe Elvis Naçin për mënyrën se si e bëjnë båmirësinë ndaj njerëzve me nevojë. ‘’Është e tu rpshme me ua kallxu fytyrat e njerëzve. Shko e fotografo shtëpitë. Halil Kastrati e Elvis Naci kanë kriju i nf eri oritet me ata fëmijë mé póshté ndíqní vídeón nga Ikballja.

‘’Ata e kanë sh përblim prej Zotit, por duhet të maten veprímet, sepse veprímet të lë ndojnë më shumë se sa n dihma’’, ka thënë ajo.