Hap kamerat e sìgurisë, pronarja e dyqanit në Tiranë vë duart në kokë nga ajo që sheh…

Hap kamerat e sìgurisë, pronarja e dyqanit në Tiranë vë duart në kokë nga ajo që sheh…

Ajo ka rrëfyer për JOQ.al se një sìtuatë të si kletshme ka kaluar njëra prej shitëseve, të cilës i është vj edhur një produkt sy më sy..…Ndiqen! videon per te kuptuar se per qfare behet fjale:Ju ftojmë të hapn! market!ngu^n për pak sek’onda dhe shfaqen pamjet ekskluz!ve….