Gropa e çuditshme në Prishtinë: “Hyni në këtë birë dhe dilni në Ferizaj”


Komuna e Prishtinës po vazhdon të prodhoj çudira infrastrukturore. Një rrugë që është asfaltuar tek “Blloku 1”, ka një gropë të çu/ditshme. Tallje me këtë gropë tashmë kanë filluar, disa po e quajnë si “Vrima e Ozonit” e disa po thonë se nëse hynë në këtë gropë, del në qytetin e Ferizajt. Nuk janë të rralla rastet ku ndërtimi i rrugëve ka qenë i dobët në kryeqytet. JU FTOJM TE SHT YPNI VID EON ME POS HT