E Mbani Mend Vajzën Që Jepte Lajmet Me Gj0ksin Jashtë, Tregon: Ja Çfarë Më Bëri Ish Ministri I Ramës.

E Mbani Mend Vajzën Që Jepte Lajmet Me Gj0ksin Jashtë, Tregon: Ja Çfarë Më Bëri Ish Ministri I Ramës.
Ju ft0jm të nd1qn1 v1de0n më p0shtë..

E mbani mend Enki Bracajn? Ajo qe th.eu e para t abu te e doli me pa ra kol pin zbuluar per te dhene lajmet.

Për mënyrën e re të bërit televizion dhe p rapaskenat e videove vi rale të s u pozuara me njerëzit e rëndësishëm në këtë vend, Enki flet në këtë intervistë për “Panorama Plus”.Ju ft0jm të nd1qn1 v1de0n më p0shtë..

Pas një periudhe mungesë, je rikthyer në ekran si pjesë e “Aldo Morning show”. Cili ishte angazhimi yt këtë periudhë dhe kush ta bëri ofertën?…Ju ft0jm të nd1qn1 v1de0n më p0shtë..