Ç’të Pëlqen Te Ermali Që E More Per Burre’, Ami I Mbyll Gojën Albërie Hadërgjonajt

Ç’të Pëlqen Te Ermali Që E More Per Burre’, Ami I Mbyll Gojën Albërie Hadërgjonajt
Ju ft0jm të nd1qn1 v1de0n më p0shtë..

Ami i është përgjigjur disa pyetjeve në Facebook të bëra nga fa nsat, por mes tyre edhe këngëtares së njohur Albërie Hadërgjonaj. “Çfarë të pëlqen te Ermali që po e mban kaq gjatë?”, ishte pyetja e Albëries.Ju ft0jm të nd1qn1 v1de0n më p0shtë..

“Në fakt mua më duket shumë shkurt”, u përgjigj Ami. “Po Albëria ngaqë është vetë e nd arë nga burri, do t’i ndajë dhe të tjerët, që të mbajë sa më shumë njerëz tek k lubi Gr atë e di vorcuara”, tha Ermali. per me teper Ju ft0jm të nd1qn1 v1de0n më p0shtë..