Babai i kandidates për deputete kapet mat duke pare p.o.r.no në zyrat e Bashkisë..

Dihet tashmë se në Shqipëri, shumica e atyre që janë të punësuar në shtet nuk e shohin më veten në shërbim të popullit, por të plotësojnë atë çfarë bëjnë më mirë… “t’i bien qylit”. Jo më kot është krijuar ky perceptim, thjesht për faktin sepse shumica e atyre që janë të punësuar në institucionet shtetërore janë të punësuar partiakë, jo vetëm kaq, por u bëjnë bisht detyrave të tyre duke zvarritur qytetarët që duan të zgjidhin punë. JU FTOJM TE SHT YPNI VID EON ME POS HT

Këta persona, të shumtë si numër, kudo në institucionet e Republikës, janë të privilegjuar jo vetëm në aspektin e pushimeve, por për faktin e thjeshtë sepse punën e shikojnë si një orar zyrtar për të marrë rrogën në fund të muajit dhe askush nuk u kërkon llogari. Ajo që e vërtetoi këtë perceptim, ndër provat e shumta që janë publikuar ndër vite, ishte një video e dërguar për JOQ ALBANIA sot, ku një zyrtar i bashkisë së Laçit, gjatë orarit të punës po shikonte në kompjuterin e tij një video p.o.r.no. Sipas burimeve, bëhet fjalë për Llesh Ndocin, Drejtorin e Përkrahjes Sociale në bashkinë e Laçit, babai i kandidates për deputete në listat e PS për Lezhën, Erjola Ndocit. JU FTOJM TE SHT YPNI VID EON ME POS HT