19-vjeçarja shqiptare e zhdůkur në Greqi, daIin detajet e para nga hętimet

19-vjeçarja shqiptare e zhdůkur në Greqi, daIin detajet e para nga hętimet

Mediat greke shkruajnë se dikush ende i panjohur ka fs hirë të dhënat elektronike nga em ail-i i saj të cilat sipas he tuesit ishin të dobishme për zbulimin e zhdu kjes së vajzës së re..,ju ftojmë të hapn! market!ngu^n për pak sek’onda dhe shfaqet vide,o duhet te prisni pak ….