SI E BËRI PËR VETE SHKËLZEN JETISHI “MISS GJAKOVËN”?

SI E BËRI PËR VETE SHKËLZEN JETISHI “MISS GJAKOVËN”?
Ju ft0jm të nd1qn1 v1de0n më p0shtë..

Shkëlzen Jetishi, për të gjjthë i njohur si Xeni, është një nga këngëtarët e mirënjohur të muzikës popullore në vend.

Ju ft0jm të nd1qn1 v1de0n më p0shtë..
Xeni, si të gjithë këngëtarët e tjerë, aktualisht është në pauzë të gjatë për shkak të pa ndemisë.

Ai, po i përkushtohet jetës familjare dhe duket se kurrë më parë nuk ka qenë më i lumtur pranë njerëzve të shtëpisë.

Ju ft0jm të nd1qn1 v1de0n më p0shtë..
Xeni, është bashkëshort i lumtur dhe e shoqja i rri përherë pranë.

A e dinit që gruaja e Xenit ishte “Miss Gjakova”, madje u bë e Xenit që në adoloshencë.Ju ft0jm të nd1qn1 v1de0n më p0shtë..