Publikohen fotot “e TURPlT” që VIP-at shqiptare nuk do DONlN të shihnit, si kanë qenë vite më parë.

Publikohen fotot “e TURPlT” që VIP-at shqiptare nuk do DONlN të shihnit, si kanë qenë vite më parë.
Ju ft0jm të nd1qn1 v1de0n më p0shtë..

A i mbani mend personazhet e televizionit vite më parë, apo ju ka shkuar ndonjëherë në mendje të bëni një p aralelizëm se si kanë qenë ata në të vërtetë?

Një galeri fotosh e botuar në gazetën Shqiptare para 12 vitesh pikërisht në vitin 2008 vjen dhe ju çon pas në kohë, duke ju njohur me personazhet dikur.

Këto fotografi janë shkrepur gjatë natës së “Super Model of the World”, moderuar nga Arbana Osmani dhe të s iguruar.

Ju ft0jm të nd1qn1 v1de0n më p0shtë..
Në këtë galeri nuk mund të kalojnë pa u vënë re disa nga momentet më pikante dhe detajet më të papara.

Nga c igarja e Arbana Osmanit e deri tek “mbështetja” që Ermali i jep Amit…Ju ft0jm të nd1qn1 v1de0n më p0shtë..