‘Propozohet që emri i stadiumit të këtij qyteti të emërohet në nder të legjendës’, Rasim Thaçi – Cima

‘Propozohet që emri i stadiumit të këtij qyteti të emërohet në nder të legjendës, Rasim Thaçi’ – Cima
Ju ft0jm të nd1qn1 v1de0n më p0shtë..

Ju ft0jm të nd1qn1 v1de0n më p0shtë..
Javën e kaluar mbetëm pa le gjendën e humorit dhe ish-futbollistin e sh quar, Rasim Thaçi – Cima.

Përveç humorit të tij që ka di sponuar një popull të tërë për dekada me radhë, Rasim Thaçi – Cima ka qenë edhe futbollist i sh quar që ka luajtur për disa k lube të ndryshme kosovare, shkruan Gazeta Olle.

Ju ft0jm të nd1qn1 v1de0n më p0shtë..
Për nder të tij dhe karrierës që ka pasur, gj yqtari nga Drenasi, Petrit Rama, i ka dërguar një propozim or ganeve ko mpetente të qytetit të Drenasit, që stadiumi si ntetik i qytetit ta merr emrin Rasim Thaçi – Cima.

Kjo kërkesë i është dërguar kryetarit të komunës së Drenasit, Ramiz Lladrovcit, asambleistëve të Kuvendit Komunal, Drejtorisë për Kulturë Rini dhe Sport, dhe Komunitetit Sportiv.
Kërkesa/propozimi i plotë:Ju ft0jm të nd1qn1 v1de0n më p0shtë..