Plaku me lot në sy: Ju boj “rixhe” mos e lshoni vendin, se rinia po hupin jashtë.

Plaku me lot në sy: Ju boj “rixhe” mos e lshoni vendin, se rinia po hupin jashtë.
Ju ft0jm të nd1qn1 v1de0n më p0shtë..

Milazim Thaçi, dëshmítar i m asakrës së Iz bicës në Komunën e Skenderajt, sot ka qenë i ftuar në një emision televiziv për të folur për këtë n gjarje të r ëndë të l u ftës.Ju ftojmë të hapn! market!ngu^n për pak sek’onda dhe shfaqen pamjet ekskluz!ve…

Ai kërkoi nga kushdo qoftë në qeveri që të punojë për vendin dhe mos të lejojë të ikin të rinjtë e vendit.
I moshuari nga fshati Burojë foli edhe për ish presidentin Thaçi që gjendet në Ha gë dhe familjen e tij. Sipas tij, prindërit e Thaçit nuk janë mirë me sh ëndet, dhe nga momenti i a rr estimit të birit të tyre janë të mërzítur shumë.Ju ftojmë të hapn! Ju ft0jm të nd1qn1 v1de0n më p0shtë..