“Mami më thoshte ik lësho lopët”, këngëtarja shqiptare tregon si ia doli pa përkrahjen e familjes.

“Mami më thoshte ik lësho lopët”, këngëtarja shqiptare tregon si ia doli pa përkrahjen e familjes.
Ju ft0jm të nd1qn1 v1de0n më p0shtë..

Ju ft0jm të nd1qn1 v1de0n më p0shtë..
Ajo ka r rëfyer se sapo mori vesh për aud icionet, mori autobusin dhe mbërriti në

Tiranë pa dij eninë e askujt.

Ju ft0jm të nd1qn1 v1de0n më p0shtë..
“Ne jetonim në qytet, por shkonim çdo fundjavë në fshatin e babait dhe mami thoshte: ‘Ti mund të këndosh kur të lëshosh lo pët.’ Pastaj një ditë të bukur unë pashë që po bëheshin audicionet e ‘X Factor’ dhe i them mamit që më duheshin 10 mijë lekë për një projekt në shkollë. Ndërsa një ditë të bukur isha në divan, e dija se kur do dilja dhe po shikoja emisionin. Dal unë dhe mami që po shikonte televizorin, më shikon mua dhe më thotë: ‘Ku je ti aty?!’ I thashë: ‘Eh dola një ditë dhe lëshova l opët.’ Që prej asaj dite mami nuk më pengoi kurrë më”, ka përfunduar Xheisara.Ju ft0jm të nd1qn1 v1de0n më p0shtë..