KU E KA BURRIN GRESA BEHLULI, QË NUK E UROI AS PËR DITËLINDJE….

KU E KA BURRIN GRESA BEHLULI, QË NUK E UROI AS PËR DITËLINDJE….
Ju ft0jm të nd1qn1 v1de0n më p0shtë..

Ju ft0jm të nd1qn1 v1de0n më p0shtë..
Gresa Behluli, këngëtarja e “Ujit mineral”, prej vitesh është në skenë dhe gjithmonë duke u munduar për të arritur sukses të k onsiderueshëm.

Gresa, vajza e të madhes Shkurte Fejza, fillimisht u prezantua si këngëtare e muzikës moderne, e më pas u k yç në popullore.

Ju ft0jm të nd1qn1 v1de0n më p0shtë..
Gresa si e gjjthë estrada është në pauzë të gjatë shk aku i ndalesave për p arandalimin e shprëndarjes së infeskionit Covid 19-të.

Këngëtarja nuk ka munguar në rrjete sociale, ku ka treguar mjaftë gjëra edhe nga jeta pr ivate.Ju ft0jm të nd1qn1 v1de0n më p0shtë..

Gresa Behluli ka festuar ditëlindjen dhe ka marrë mjaftë mesazhe në faqen e saj, por jo edhe një të tillë nga i shoqi, që preferon të mbetet krejt an onim.Ju ft0jm të nd1qn1 v1de0n më p0shtë..