Jepja Ieket mikut tim se po vdes, si i VODHl 2 mijë euro Ardit Gjebrea biznesmenit me WhatsApp

Jepja Ieket mikut tim se po vd.es, si i VO.DHl 2 mijë euro Ardit Gjebrea bi znesmenit me Whats/App
Ju ft0jm të nd1qn1 v1de0n më p0shtë..

“Jam në lëvizje duke bërë emision, por nëse mundesh t’i japësh një mikut tim 2 mijë euro”.Në mes të një bisede në Whats/App dhe Vi ber shtetasi B. Stojku besonte se ishte duke k omunikuar me Ardit Gjebrenë, këngëtarin dhe showmenin e njohur në vend.

Ju ft0jm të nd1qn1 v1de0n më p0shtë..
P olicia deklaron për gazetën “Si” se është marrë dë shmia e Ardit Gjebresë që tregon se miku i tij Stojku e kishte pyetur se si ishte bërë njeriu i tij në sp ital. Më tej, Gjebrea hedh dritë duke treguar se si ishte vënë në dijeni nga miku i tij që i kishte treguar se dikush i ishte prezantuar si ai dhe i kishte kërkuar 2 mijë euro.Ju ft0jm të nd1qn1 v1de0n më p0shtë..