Ja kur do të vijë ‘Dita e Kiametit’? Ja si përgjigjet hoxha nga Kosova: Është e saktë, shenja ka që e…

Ja kur do të vijë ‘Dita e Kiametit’? Ja si përgjigjet hoxha nga Kosova: Është e saktë, shenja ka që e…
Ju ft0jm të nd1qn1 v1de0n më p0shtë..

Hoxhë Enis Rama ka folur për fenë islame dhe Zotin gjatë një interviste në emisionin “Pressing”, në televizionin T7.

Ju ft0jm të nd1qn1 v1de0n më p0shtë..
Ai është pyetur nga Berat Buzhala se kur do të ndodhë Dita e Ki ametit, fundi i botës.

“Dita e Ki ametit do të ndodhë. Zoti në Kuran e përmend, është e saktë”, është shprehur ai.

“Datën e saj, kohën e saj, nuk e di askush”, ka theksuar hoxha. “Shenja ka, që e p aralajmërojnë”, ka shtuar ai. /ExpressJu ft0jm të nd1qn1 v1de0n më p0shtë..