Imitoi doktoreshë Najadën/ Flet Aktorja e njohur dhe habit dynjanë: Tani burri vetëm më vesh, nuk më zhvesh më.…

Imitoi doktoreshë Najadën/ Flet Aktorja e njohur dhe habit dy njanë: Tani burri vetëm më vesh, nuk më zhv esh më…
Ju ft0jm të nd1qn1 v1de0n më p0shtë..

Ju ft0jm të nd1qn1 v1de0n më p0shtë..
Nata e parë e sezonit të katërt të sp ektaklit “Në kurthin e Piter Pan”, nisi me humor. E para që u ngjit në skenë ishte aktorja e humorit Delinda Disha.Por Enia, njëra prej kapiteneve të anijes së re të Piter/Panit, e thirri atë “Xhaxhi Adi”… Kaq u desh që në skenë të sh përthenin të qeshura.

Ju ft0jm të nd1qn1 v1de0n më p0shtë..
S igurisht, aktorja nuk u sh pëtoi as pyetjeve “pikante”, që zgjodhi t’i përgjigjej me humor. Mua mami më ka thënë që burri jot është st ilist të Klani. Po ai të vesh, edhe të z hvesh?

“Shiko, zemra ime, unë bashkëshortin tim e kam njohur duke më veshur dhe duke më zh veshur në sk enë, sepse ai është k ostumograf. Po tani ka bërë pak ft ohtë dhe vetëm më vesh, nuk më zhv esh”.Ju ft0jm të nd1qn1 v1de0n më p0shtë..