Haradinaj shpërndan një video të pa parë deri më sot, shihet duke kënduar edhe Shkëlzen Haradinaj.

Haradinaj shpërndan një video të pa parë deri më sot, shihet duke kënduar edhe Shkëlzen Haradinaj.
Ju ft0jm të nd1qn1 v1de0n më p0shtë..

S hefi i grupit parlamentar të Aleancës për Ardhmërinë e Kosovës, Daut Haradinaj e ka publikuar një video, e cila nuk është parë deri më sot. Në këtë incizim shihen duke kënduar Shaqë Avdija, Shkëlzen Haradinaj, Fatmir Nimanaj dhe Luan Nimanaj.

Ju ft0jm të nd1qn1 v1de0n më p0shtë..
“Inçizim i pa parë deri më sot. Këndojnë: Shaqë Avdija, Shkëlzen Haradinaj, Fatmir Nimanaj dhe Luan Nimanaj, në mesin e shumë lu f t ëtarëve të tjerë që sot janë dë shmorë”, ka shkruar ai.Ju ft0jm të nd1qn1 v1de0n më p0shtë..

v1de0