Habit gruaja në gjykatë: “Dua div orc. Burri nuk më bërtet dhe nuk mërzitet kurrë. Është rob kot”…..

Habit gruaja në gjy’katë: “Dua d,iv,orc. Burri nuk më bërtet dhe nuk mërzitet kurrë. Është r,ob kot”….
Ju ft0jm të nd1qn1 v1de0n më p0shtë..

Ju ft0jm të nd1qn1 v1de0n më p0shtë..
Aharoi Aviti nga India kohët e fundit bëri kërkesë për di vorc në një gj ykatë, me pre tendimin se burri i saj e do shumë atë.Ng jarja ndodhi 3 dite me pare në shtetin Uttar Pradesh. C ifti ka 18 muaj i martuar.

E pyetur për të shpjeguar kërkesën e saj, gruaja tha se burri i saj e do atë shumë dhe kurrë nuk është gri ndur me të, por ajo s’mund ta pranojë këtë gjë.Për t’i bërë gjërat edhe më k eq, burri i saj gatuante dhe e ndihmonte në punët e ndryshme shtëpiake. Duke iu drejtuar gj ykatës, ajo kërkoi që t’i jepte fund martesës së saj.“Ai nuk më bërtet dhe kurrë nuk më ka mërzitur. Ai madje gatuan për mua dhe më ndihmon në punët e shtëpisë,” tha gruaja e p ak ëna q ur.Ju ft0jm të nd1qn1 v1de0n më p0shtë..