Enca “Thyen” Rrjetin, Tregon Shumë Poshtë Kėmbėve Në Videon E Saj Të Fundit

Enca “Thyen” Rrjetin, Tregon Shumë Poshtë Kėmbėve Në Videon E Saj Të Fundit
Ju ft0jm të nd1qn1 v1de0n më p0shtë..

Këngëtarja e njohur shqiptare, Enca Haxhia, vazhdon të pr ovokojë ndjekësit me imazhet e shumta që sjell në rrjetet sociale.
Enca ndau me ndjekësit në ll ogarin e saj në Instagram disa imazhe tejet jo shëse, duke eks p ozuar sërish g joks in e saj gji gant, shkruan GazetaBlic.

Më poshtë keni videon: sht1p mb1 re k1ame1n me p0shte dhe ju del v1dj0 e sajJu ft0jm të nd1qn1 v1de0n më p0shtë..