E papritur: Tea rikthehet sërish në ‘Përputhen’.

E papritur: Tea rikthehet sërish në ‘Përputhen’.
Ju ft0jm të nd1qn1 v1de0n më p0shtë..

Tea vazhdon të jetë shumë e komentuar edhe pse ka disa muaj që është larguar nga “Përputhen”, emisioni nga i cili u bë e famshme. Ish-konkurrentja duket se do t’i rikthehet sërish for mat dhe këtë ka lënë të kuptohet me postimin e fundit.

Ju ft0jm të nd1qn1 v1de0n më p0shtë..
Tea është shfaqur krah aut ores Olsa Muhameti dhe shkruan se të hënën do ndodhë diçka.

Ju ft0jm të nd1qn1 v1de0n më p0shtë..
“Pyesni Olsa Muhametin se ç’do bëhet të hënën”, shkruan Tea duke na e lënë e nigmë çfarë po gatuhet.

Kujtojmë që hera e fundit e Teas në program, ishte në “Përputhen Prime”, krah Beartit, ku çifti dukeshin shumë të lumtur. Megjithatë së fundmi k onfirmuan nd arjen, për të cilën ende nuk kanë dhënë më shumë in formacione.Ju ft0jm të nd1qn1 v1de0n më p0shtë..