E kujtoni Ritvan Zykajn që vr,au fisin për pulat? Ja çfarë i ndodhi sot atij…

E kujtoni Ritvan Zykajn që vr,au fisin për pulat? Ja çfarë i ndodhi sot atij…
Ju ft0jm të nd1qn1 v1de0n më p0shtë..

Prej gati dy vitesh në qe. li dhe i br. aktisur nga familjarët, Ritvanin së Selenicës e takon personi i parë.

Ju ft0jm të nd1qn1 v1de0n më p0shtë..
Burimet thanë se ishte vëllai i tij, ai që e takoi Ritvan Zykajn kurse familjarët e tjerë nuk janë parë t’i afrohen go dinës, ku ai qëndron i izo. luar. Të njëjtat burime treguan së Zykajt nuk i ka bërë përshtypje kjo vizitë, madje as i ka kërkuar ndonjë gjë të vëllait. Ai vazhdon të qëndrojë pa folur me askënd, dhe pjesën më të madhe të kohës dëgjohet të flasë me veten.

Ndërkohë ai ka marre de.nim te perje.tshem. dhe gjithe te afermit e tij tashme e kane br.aktisur dhe larguar nga Shqiperia.Kurse njerez të tjerë që ditën qe ndodheshin aty në Resulaj, janë larguar të gjitha nga fshati. Dikush është larguar jashtë kufijve, dikush tjetër në Tiranë apo në qytete të tjera të vendit.Ju ft0jm të nd1qn1 v1de0n më p0shtë..