Video që ka prekur shumë persona nga dje deri sot, e dashura i bën djalit atë që nuk e priste asnjeri??

Video që ka prekur shumë persona nga dje deri sot, e dashura i bën djalit atë që nuk e priste asnjeri??
Ju ft0jm të nd1qn1 v1de0n më p0shtë..

Një propozim që pë rfu nd on me lo t. Djali kishte menduar me de taje gjestin e tij, por nuk e kishte pritur se ajo mund ta r efuz on te. Videoja kur vajza i tha jo propozimit të të dashurit të saj për martesë është bërë v irale.

Në pamjet filmike shihet djali që ulet në gj unjë dhe i ofron të dashurës një buqetë me trëndafila.

Ju ft0jm të nd1qn1 v1de0n më p0shtë..
Ajo merr trëndafilat, por kur ai nxjerr një unazë martese, vajza tu nd kokën dhe q an.

Më pas e dashura largohet nga skena me l ot në sy duke i thënë “jo” propozimit.Ju ft0jm të nd1qn1 v1de0n më p0shtë..