Tradhēti apo punet e Zotit? Gruaja lind fëmijën me ngjyrë, sepse burri pi shumë kafe, por reagimi i tij është i pabeśueshëm

Tradhēti apo punet e Zotit? Gruaja lind fëmijën me ngjyrë, sepse burri pi shumë kafe, por reagimi i tij është i pabe śueshëm
Ju ft0jm të nd1qn1 v1de0n më p0shtë..

Një ngj arje e çu ditshme ka ndodhur në Valencia të Spanjës ku një grua 24-vjeçare, e bardhë, ka lindur një foshnje me ngjyrë.

Ju ft0jm të nd1qn1 v1de0n më p0shtë..
Bashkëshorti i 24 vjeçares ishte po ashtu i bardhë dhe në momentin që pa djalin i ka kërkuar shpjegime gruas së tij.

“Nuk jam rr.acist për ngjyrën e fëmijës por ti me s iguri me kë tra dhëtuar” i tha ai por vajza 24-vjeçare i është përgjigjur se ajo nuk e ka tr adh ëtuar kurrë dhe fajin e kishte fakti që burri i saj pinte gjatë gjithë kohës kafe, shkruan Daily Mail.

Pas kësaj burri deklaroi se ndihet keq që e ak uz oi gruan e tij dhe e beson atë pasi ajo e dashuron dhe nuk do kërkojë testim për babain e djalit të sapolindur.Ju ft0jm të nd1qn1 v1de0n më p0shtë..