Tea rikthehet dhe ka një mesazh të rëndësishëm.

Tea rikthehet dhe ka një mesazh të rëndësishëm.
Ju ft0jm të nd1qn1 v1de0n më p0shtë..

Ju ft0jm të nd1qn1 v1de0n më p0shtë..
Tea dhe Bearti janë kthyer në dy personazhet më të komentuar që kur u zbulua l idhja e tyre dhe vazhdojnë të jenë edhe pas nd arjes që ndodhi këto ditë dhe që u konfirmua nga vetë ata.

Ju ft0jm të nd1qn1 v1de0n më p0shtë..
Pas ndarjes së b ujshme, Tea mesa duket nuk i duroi dot më mesazhet e shumta që e pyesnin dhe vendosi të mbyllte l logarinë e saj në Instagram.

Mirëpo shumë shpejt ajo është rikthyer dhe ka postuar një mes azh. “Është në rregull të nd jesh ndj enjat e tua”, shkruhet në postimin e Teas.Ju ft0jm të nd1qn1 v1de0n më p0shtë..