Plaku me lot në sy: Ju boj “rixhe” mos e lshoni vendin, se rinia po hupin jashtë

Milazim Thaçi, dëshmítar i m asakrës së Izbicës në Komunën e Skenderajt, sot ka qenë i ftuar në një emision televiziv për të folur për këtë n gjarje të rëndë të l uftës.

Ky njeri i f ort që përjetoi shumëçka, nuk i mbajti l otët kur foli për qytetarët tanë që po e lëshojnë vendin.

I pyetur për fëmijët e tij se ku jetojnë, Thaçi nuk mundi t’i mbajë l otët dhe për disa momente nuk i doli as zëri nga goja.

Thaçi ka 9 fëmijë por që të gjithë jetojnë jashtë vendit, nga ta 5 djem dhe 4 vajza.

“Ju boj rixhe mos e lshoni venin, se fmija po hupin jashtë” tha ky i moshuar nga fshati Burojë.

Ai kërkoi nga kushdo qoftë në qeveri që të punojë për vendin dhe mos të lejojë të ikin të rinjtë e vendit.

I moshuari nga fshati Burojë foli edhe për ish presidentin Thaçi që gjendet në Hagë dhe familjen e tij. Sipas tij, prindërit e Thaçit nuk janë mirë me sh ëndet, dhe nga momenti i arr estimit të birit të tyre janë të mërzítur shumë.