Miliarderi Alabbar: Po kërkoj të blej një shtëpi të vjetër në Tiranë

Miliarderi Alabbar: Po kërkoj të blej një shtëpi të vjetër në Tiranë
Ju ft0jm të nd1qn1 v1de0n më p0shtë..

Dëshiron që interesi i tij për të investuar në Shqipëri të merret se riozisht, ndaj dhe tregon planet që ka, duke nisur që nga banesa që kërkon të blejë në Tiranë.

Në intervistën e rrallë të dhënë për gazetarin Blendi Fevziu në “Opinion”, kreu i k ompanisë pre stigjioze E maar, Mohamed Alabbar, foli për dëshirën e tij për të blerë një shtëpi të vjetër në Tiran, të cilën do ta ri kontruktojë.

Ju ft0jm të nd1qn1 v1de0n më p0shtë..
Por jo vetëm kaq, teksa tregoi se Përmeti i kishte pëlqyer pamasë, Alabbar tha se në këtë qytet dëshironte të ndërtonte një fermë dhe një shtëpi pranë lumit.

Ju ft0jm të nd1qn1 v1de0n më p0shtë..
“Po kërkoj të blej një shtëpi në Tiranë. Dua të blej një shtëpi të vjetër dhe ta ri novoj. Po mendoj të marr një shtëpi me qira për momentin derisa të gjej shtëpinë e d uhur dhe ta rinovoj. Dua që ta dinë se e kam se riozisht, se inv estimi këtu është një çështje serioze. Në Gusht kam qenë në Përmet dhe nëse mund të zgjidhja them të ndërtoj një fermë në Përmet, për në verë dhe një shtëpi të bukur afër lumit”, tha Alabbar.

K ompania E maar pritet të ndërtojë portin e ri të Durrësit, një in vestim që parashikohet të arrijë deri në 2 miliardë euro./tvklan.alJu ft0jm të nd1qn1 v1de0n më p0shtë..