Linda Rei shfaqet me Вarkun e Rrumbullakosur: E kam bërë me Ѕhрirtin e Ѕhenјtë

Linda Rei shfaqet me Вarkun e Rru mbullakosur: E kam bërë me Ѕh рirtin e Ѕh enјtë
Ju ft0jm të nd1qn1 v1de0n më p0shtë..

Pak ditë më parë Linda Rei i habiti të gjithë me deklaratën e saj. “Jam sht atzënë”, tha ajo, duke t-ra zuar rrjetin.

Ju ft0jm të nd1qn1 v1de0n më p0shtë..
Pasditen e sotme Linda ishte e ftuar në “Ftesë në pesë”. Ajo u shfaq me barkun e rr umbullakosur dhe tha se e ka bërë me s hp-ir tin e sh-en jtë.

Bieta reagoi e habitur dhe i tha “Mund të na e vërtetosh duke treguar ba rkun”. “Ja presim edhe pak edhe do ta tregoj tamam”, u përgjigj Linda.Ju ft0jm të nd1qn1 v1de0n më p0shtë..