Ja si “fluturojnë” dollarët në restorantin fantastik “Grand Tropikana” në Deçan..

Ja si “fluturojnë” dollarët në restorantin fantastik “Grand Tropikana” në Deçan…
Ju ft0jm të nd1qn1 v1de0n më p0shtë..

Vera në Kosovë në përgjithësi njihet edhe si sezona e dasmave. Në vendin tonë gjatë verës ka më mijëra dasma, të cilat shoqërohen me muzikë, vallëzim dhe ushqime të shumta.
Po ashtu në këto ahengje “gjuhen” edhe koxha para, sidomos për çiftin e ri që jepen si dhurata.

Ju ft0jm të nd1qn1 v1de0n më p0shtë..
K eq nuk mbesin as muzikantët.
E në një ambient të mrekullueshëm në Deçan, në restorantin tashmë të famshëm, “Grand Tropikana”, janë parë duke “fluturuar” shumë dollarë.Ju ft0jm të nd1qn1 v1de0n më p0shtë..