JA SA LEKË DUA PËR NJË NATË! ENCA I PËRGJIGJET PYETJES INTIME: KUSH NGA PARTNERËT E KA PASUR MË TË VOGËL

JA SA LEKË DUA PËR NJË N ATË! ENCA I PËRGJIGJET PYETJES I NT IME: KUSH NGA PA RTNERËT E KA PASUR MË TË V OGËL
Ju ft0jm të nd1qn1 v1de0n më p0shtë..

Këngëtarja Enca Haxhia ka shk ëmbyer një bisedë me ndjekësit e saj në rrjete sociale.

Prej kohësh Enca ka deklaruar se është si ngle, dhe ende nuk ka gjetur mashkullin e d uhur për të.

Ju ft0jm të nd1qn1 v1de0n më p0shtë..
“Kush e ka më të vo gël nga ato që ke pas”– është pyetja p ika nte drejtuar Enca Haxhisë.

Ju ft0jm të nd1qn1 v1de0n më p0shtë..
Megjithatë këngëtarja është përgjigjur pa ko mplekse, duke treguar se të paktën sonte nuk do e thotë emrin:

“Këtu dallon njeriu i mirë nga njeriu i k eq. Jam njeri i mirë dhe s’do t’jua them. (Sonte)”

Ndërsa për një nat ë me Encën duhet të pa guani plot 100 miliardë Euro…Ju ft0jm të nd1qn1 v1de0n më p0shtë..